Dekodér barev z obrázku

Pouze výsledné zdrojové kódy - Zdroják, vysvětlení, návod, link etc. + reakce a dotazy. Pls. nezakládejte témata s otázkami.
Uživatelský avatar
zxretrosoft
Příspěvky: 6
Registrován: 12 12 2016 18:42

Dekodér barev z obrázku

Nový příspěvekod zxretrosoft » 23 23 2016 19:55

Tento dekodér barev jsem vyrobil před 3 lety. Dokáže detekovat všechny pixely v obrázku, zaznamenat jejich polohu a barvu. Pak záznam uloží do TXT v libovolném formátu. Není to na první pohled moc rychlé, i když je Freebasic velmi rychlý (třeba rychlejší než Visual Basic). Ale na druhou stranu je to užitečný nástroj. (Kód je na videu.)

https://www.youtube.com/watch?v=K-BXOhPDJDk

Zpět na “Tipy a triky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host